Hulp bij het aankopen van een huis op Fuerteventura. Wij staan voor u klaar.

Vraag gratis
offerte aan
Extra service:
Oriëntatieweek

Aankoopmakelaar

Een aankoopmakelaar is een makelaar die je kan begeleiding bij het aankoopproces van jouw nieuwe, Spaanse woning. Van zoekopdracht tot afhandeling, afhankelijk van jouw wensen.

Voordeel onafhankelijke aankoopmakelaar
De term 'onafhankelijke aankoopmakelaar' houdt in dat deze alleen opkomt voor de belangen van de woningkoper. Aangezien onze makelaar geen huizen verkoopt, geeft dit je de zekerheid dat de makelaar onpartijdig is en jouw belangen voorop heeft staan.

Voordeel Nederlandse makelaar
Het is prettig wanneer beide partijen elkaar begrijpen. Wanneer je een Nederlandse makelaar inschakelt weet je zeker dat deze jou begrijpt en andersom. De makelaar is daarnaast woonachtig op de Canarische Eilanden waardoor hij op de hoogte is van alle ontwikkelingen en Spaanse gebruiken. Hierdoor kunnen communicatie-stoornissen worden voorkomen en wordt je behoed voor de Spaanse valkuilen.

Door de expertise in onderhandelen kan de aankoopmakelaar ervoor zorgen dat je al snel duizenden euro's bespaart. Naast het onderhandelen over de prijs biedt de aankoopmakelaar je de volgende service:

 • De aankoopmakelaar begeleidt je bij het bezichtigen van de woning(en);
  Bij de bezichtigingen let de aankoopmakelaar op technische aspecten, voordelen en nadelen en eventuele mogelijkheden voor de toekomst zoals uitbouw of verbouwing.
 • De aankoopmakelaar voert een omgevingsscan uit;
  In deze stap beoordeelt de makelaar de omgeving van de woning
 • De aankoopmakelaar doet onderzoek naar het bestemmingsplan;
  Het bestemmingsplan is een plan dat de overheid heeft met een bepaald gebied. Dit bestemmingsplan kan van grote invloed zijn op jouw keuze om de woning wel of niet aan te kopen.
 • De aankoopmakelaar doet onderzoek naar eigendom;
  Het komt nog wel eens voor in Spanje dat de verkoper niet de eigenaar is of slechts een van de eigenaren en daardoor de woning helemaal niet kan leveren.
 • De aankoopmakelaar controleert de woning op gebreken;
 • De verkoopmakelaar zal je niet wijzen op alle gebreken die de woning heeft. De aankoopmakelaar zal de woning echter grondig inspecteren.
 • De aankoopmakelaar brengt je in contact met een notaris en begeleidt je bij het afhandelingsproces.

Contact
Via het contactformulier kun je in contact komen met onze aankoopmakelaar.